Geniet van de zon en bescherm uw ogen

Op het terras, in de tuin of op vakantie; we genieten graag zorgeloos van de zon.
Juist dan is een optimale bescherming met een goede zonnebril op sterkte tegen schadelijke UV-straling zeer belangrijk. Deze bescherming van uw ogen combineren wij natuurlijk met perfect scherp zicht en keuze uit een uitgebreide collectie monturen.

Nieuw: zonneglazen inclusief E-SPF 50 beschermingsfactor
UV-straling van de zon is schadelijk voor de huid én de ogen. Maak daarom nu kennis met de nieuwe innovatieve oplossing; de Eye Sun Protection Factor (E-SPF).
Zonneglazen met een Neva Solaire coating beschermen uw ogen tegen schade door directe én reflecterende UV-straling, maar ook de huid er omheen. Hierdoor blijft de huid jong en soepel met een frissere oogopslag! Met Neva Solaire heeft u tot 50 keer méér bescherming tegen schadelijke UV-stralen, volgens de internationaal erkende E-SPF 50.

De keuze uit mooie merkzonnebrillen die speciaal op sterkte gemaakt kunnen worden, is bij ons vrijwel onbeperkt. Sterker nog, er zijn nagenoeg geen beperkingen om net zo’n mooie merkbril te dragen als iemand zonder oogcorrectie. Zo heeft u veel keuze om als brildrager uw ogen optimaal te beschermen tegen UV-stralen en op een elegante, trendy of sportieve wijze te genieten van de zomerzon!

Samen met één van onze medewerkers kunt u bepalen welke zonnebril op maat het beste bij u past. Kom dus snel langs, u bent van harte welkom.